Systemisch werk Zutphen, Gelderland - Plek voor jouw verhaal

Systemisch werk Zutphen, Gelderland

Als je zoekt naar Systemisch werk Zutphen, Gelderland, dan ben ik je graag van dienst. Met systemisch werk help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf. Graag ga ik met jou aan de slag om te werken aan persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Ieder mens heeft zo zijn unieke verhaal en geschiedenis. Dit vraagt om een persoonlijke individuele aanpak.

 

Wat is systemisch werk?

Met systemisch werk help ik mensen in Zutphen en omgeving om weer in contact te komen met jouw ‘verloren verhaal’ en dat wat jij ooit aantrof als kind in jouw familiesysteem. De bron waaruit ook de pijn, het verdriet en boosheid is ontstaan. De leefwereld waar je in geboren bent, waar je uit voort bent gekomen en in opgroeide. Gebeurtenissen in jouw familiesysteem die vormgaven aan jouw leven en de antwoorden die jij hier destijds op gaf bepalen nu wie jij bent. Lees meer over systemisch werk…

 

Systemisch werk Zutphen - Douwe Jan Post van Plek voor jouw verhaal

Over Douwe Jan Post – Plek voor jouw verhaal

Hoi, mijn naam is Douwe Jan Post. Met een vader die veel afwezig was, groeide ik op aan de zijde van mijn moeder. De lege plek naast haar. Zo werd ik meer een moederszoon. Om als kind intact te blijven heb ik mij zoveel mogelijk, leren richten op mijn moeder. Door bij mijn moeder te kunnen blijven heb ik ook iets van mezelf ingeleverd. Iets ging er ‘verloren’ en daardoor ben ik later regelmatig vastgelopen in het leven.

 

Tijdens therapie kwam ik in contact met systemisch werk, lichaamswerk en mannenwerk. Ontmoeting en ervaringsgerichte therapievormen waarbij het accent ligt op het doorvoelen en minder over het er over hebben. Op deze plekken leerde ik weer hoofd, hart en buik te verbinden. Mijn grootste winst van ‘dit werk’ is dat ik mijn lijf weer serieus neem, Er is naast denken nu ook weer voelen. Ik durf mijn hart weer te volgen.

 

Vele professionele opleidingen op  het gebied van systemisch werk en lichaamswerk heb ik gevolgd. Samen met al mijn werk en levenservaring voel ik een diep verlangen mijn begeleiders kwaliteiten in te zetten en op mijn eigen wijze vorm te geven. Zo ben ik nu systemisch coach geworden en help ik jou graag als je zoekt naar een coach voor systemisch werk Zutphen! Lees meer over Douwe Jan…

 

Plek voor Jouw verhaal
Douwe Jan Post
06-83308707
douwejan@plekvoorjouwverhaal.nl

Bezoekadres

IJsselkade 8
7201 HB Zutphen – Gelderland