Systemisch Coaching Zutphen door Douwe Jan Post

Douwe Jan Post biedt Systemisch Coaching Zutphen aan voor mensen die vastlopen op diverse gebieden. Dat kan zowel zakelijk/professioneel zijn als op het persoonlijke vlak. In mijn begeleiding die zich typeert als open, direct en betrokken ervaar je hoe jij zelf jouw unieke antwoorden en hulpbronnen op jouw vragen ergens in jezelf kunt vinden. Graag loop ik hierin een stuk met je mee!

 

Systemisch Coaching Zutphen Gelderland:

 

Systemisch coaching en (familie)opstellingen

Systemisch coaching gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Je gezin waarin je geboren bent is bijvoorbeeld een systeem, net als jouw familie. Maar denk hierbij ook aan de organisatie waar je werkt, een team of je sociale omgeving. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij er vervolgen erin inneemt, bepalen (meestal onbewust) wat je doet en waarom je dat doet.

De werkvorm (familie)opstellingen is een manier in systemisch coachen om inzicht te krijgen in de plek die jij hebt aangenomen in je systeem. Maar ook de verhouding met anderen in dat systeem. Het geeft je inzicht waar knelpunten zitten en wat de oorsprong daarvan is. Waarom keert bepaald gedrag regelmatig terug wat jouw ontwikkeling en groei belemmerd? Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot een nieuwe beweging; het innemen van je eigen plek. Lees meer over mijn werkwijze bij systemisch coaching…

Systemisch Coaching Zutphen - Douwe Jan Post

 

Over systemisch coach Douwe Jan Post

Diverse professionele opleidingen op het gebied van systemisch coaching en lichaamswerk heb ik gevolgd. In combinatie met mijn werk en levenservaring vind ik het erg fijn om mijn kwaliteiten in te zetten en verder vorm te geven om mensen te begeleiden. Via Systemisch coaching Zutphen kom ik graag met je in contact om jouw verhaal een plek te geven. Benieuwd naar mijn verhaal? Bekijk dan de pagina: over Douwe Jan.

 

Systemisch coaching Zutphen – Plek voor jouw verhaal
Coach Douwe Jan Post
Telefoon: 06-83308707
E-mailadres: douwejan@plekvoorjouwverhaal.nl

Bezoekadres
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen