Spiegelmeditatie

WELKOM BIJ DEZE SPIEGELMEDITATIE.

 

Wat is een spiegelmeditatie?

 

Tijdens een spiegelmeditatie kijk jezelf diep in de ogen en zie je jezelf puur en eerlijk. Je ogen geven je een kijkje in je ziel. 

Deze techniek komt voort uit de school van Osho: ook wel spiegelstaren genoemd. Bij een spiegelmeditatie ga je voor een spiegel zitten terwijl je naar jezelf kijkt. Je kijkt jezelf recht in de ogen en ontdekt wat er gebeurd. Deze ervaring is voor iedereen anders. Leer je bewust worden van al je gedachten, emoties, oordelen en tekortkomingen. Na een tijdje zul je merken dat je jezelf in de ogen kijkt en steeds meer gaat accepteren wat je ziet. Dit is de weg naar zelfacceptatie die weer leidt naar zelfliefde. Zelfliefde of zelfcompassie is een krachtige emotie die op de lange termijn zelfs krachtiger kan zijn dan zelfvertrouwen.

 

Het programma:

De spiegelmeditatie vindt voor een deel plaats in kapsalon Nineveh te Zutphen na het sluiten van de knipactiviteiten en voor een deel thuis. De meditatie wordt in de kapsalon 1 op1 begeleidt door Douwe Jan Post, systemisch coach. De eerste sessie van 30 minuten vindt plaats in de kapsalon, hiervan ga je 15 minuten in de spiegel kijken, de resterende tijd gebruik ik om je gericht wat vragen stellen, daarna ga je de 6 opeenvolgende dagen thuis zitten en/of staan voor de spiegel.

Dit rondje maak je 3 keer. Je komt dus 3 keer terug in de kapsalon. Je eerste afspraak kun je hieronder inplannen de daaropvolgende plannen jij en ik samen in.

De totale kosten voor de begeleiding van deze meditatie is

Euro 99,- (korting 18% 120,-)

 

Ik heet je welkom en wens je alvast heel veel plezier op je weg naar meer zelfliefde!