Persoonlijke ontwikkeling Zutphen

Persoonlijke ontwikkeling Zutphen - Plek voor jouw verhaal

Bij Douwe Jan Post van Plek voor jouw verhaal kun je terecht als je zoekt naar een plek voor persoonlijke ontwikkeling Zutphen. Door middel van 1 op 1 coaching begeleid ik je om je persoonlijke groei door te maken. Samen gaan we aan de slag om antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt. Dat kunnen vragen zijn zoals:

  • Waarom voel ik mij niet altijd welkom?
  • Waarom komen mijn ideeën niet tot uitvoering?
  • Waarom voel ik me schuldig als ik voor mezelf kies?
  • Hoe komt het dat ik het gevoel heb vast te zitten?

Wellicht heb je al veel coaching gehad en wil je je laten begeleiden op een diepere laag. Of misschien wil je ontdekken hoe jouw vraag of probleem in relatie staat tot gebeurtenissen in jouw familiesysteem. Lees meer over persoonlijke ontwikkeling

 

Persoonlijke ontwikkeling Zutphen – Douwe Jan Post

Als persoonlijke coach help ik, Douwe Jan Post, je graag om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. Vele professionele opleidingen op  het gebied van systemisch werk en lichaamswerk heb ik gevolgd. Samen met al mijn werk en levenservaring voel ik een diep verlangen mijn begeleiders kwaliteiten in te zetten en op mijn eigen wijze vorm te geven. Zo ben ik nu systemisch coach geworden. Lees meer over mij

 

 

Professionele ontwikkeling

Bij individuele persoonlijke ontwikkeling kun je al snel verband leggen naar professionele ontwikkeling. Je neemt jouw patronen namelijk ook mee naar het werk of naar bijvoorbeeld je sportvereniging. Samen kunnen we bijvoorbeeld werken aan jouw persoonlijk leiderschap. In de werkomgeving krijg je ook vaak te maken met ego structuren of karakterstructuren. Jouw patronen op het werk kunnen er voor zorgen dat er gedoe ontstaat. Vaak heeft dit te maken met zaken van vroeger, die je nu herhaalt. Wij noemen dat overdracht. Door hier beter mee om te leren gaan krijgen de situaties een mindere emotionele lading, waardoor effectiever gecommuniceerd kan worden. Lees meer over Professionele ontwikkeling.

 

Plek voor Jouw verhaal – Persoonlijke ontwikkeling
Douwe Jan Post
06-83308707
douwejan@plekvoorjouwverhaal.nl

Bezoekadres

IJsselkade 8
7201 HB Zutphen – Gelderland