(Familie)opstellingendag

Familieopstelling - Systemisch Coachen

 

 

Welkom, jij kunt hier werken aan jezelf op een familieopstellingendag, gun jezelf een kado en kom ervaren wat een opstellingendag voor jou kan betekenen.

 

In het najaar aanstaande organiseer ik in de ‘Proeflokalen’ te Zutphen een (familie)opstellingenochtend.

 

Familieopstellingen is een prachtige methode om onbewuste belemmerende patronen die men in het dagelijks leven ervaart zichtbaar, inzichtelijk en voelbaar te maken en op een diep niveau aan de hand van een ingebrachte vraag te leren wat hier is te doen, er komt iets aan het licht. Op deze dag ga jij als deelnemer ervaren hoe het is om met je hele wezen waar te nemen en in het lijf te leren. Deze manier van leren werkt op een diep niveau door en ‘beklijft’. Een lijfelijke blijvende herinnering. 

Woorden als uitreiken, erkennen, accepteren en aannemen horen hierbij zij krijgen op deze dag betekenis en worden zo niet alleen ervaren als woorden, ze worden zichtbaar en voelbaar

Dat wat geleerd wordt in de opstelling wordt vervolgens meegenomen in het dagelijks leven. Daar ga jij op pad.. Intergratie in het dagelijks leven is daarbij de volgende stap, het verlangen is aangeraakt, wakker gekust, de liefde gezien, in de beweging bewogen. Daar waar de een direct een verandering ervaart heeft de ander wat meer tijd nodig. Ieder zijn eigen pad en tempo. Dit is voor mij de essentie van het werken op deze laag en de winst van het opstellingenwerk.

 

“Voorbij de woorden”

 

Praktisch:

Je kunt op 2 (leer)plekken deelnemen, als vraaginbrenger en als representant. Op beide plekken is iets te leren. Waar de een het systeem in duikt met zijn leervraag resoneert de ander mee. Komen is automatisch deelnemen.

Aan de hand van de ingebrachte vraag en een kort interview zal ik een voorstel doen aan de vraaginbrenger voor de op te stellen personen en dingen. Vervolgens wijst de vraaginbrenger hiervoor de representanten aan. De vraag wordt letterlijk uit het hoofd gehaald en zichtbaar neergezet. De representanten worden vervolgens opgesteld door de vraaginbrenger. Er ontstaat een ‘Veld’. Hierbinnen gaat ieder in zijn eigen rol aan het werk, er zal zich iets ontvouwen, er wordt iets zichtbaar en voelbaar……

 

Interesse!

 

Meld je dan aan via douwejan@plekvoorjouwverhaal.nl

Wil je meer lezen over familieopstellingen en systemisch werk. Op internet is hierover veel te vinden.

 

Kosten voor het inbrengen van een vraag bedraagt Euro 175,- exclusief btw.

 

Tijdstip en datum: 

najaar (datum volgt)

Binnenlopen vanaf 9:30 uur

Begin 10:00 uur

Einde 13:00 uur

 

Adres:

Vispoortplein 16

7201 ET Zutphen

 

 

Voorbij de woorden

en de zinnen beweegt

de ziel naar haar plek.

Gun haar wat tijd

en ruimte

en zij zal leven schenken.

Douwe Jan Post